За нас

Интернет магазин MEGAMALLBG.COM е собственост на Алфа Глобал ООД.


Ние се целим да постигнем най-доброто обслужване на нашите клиенти, отлични цени и бързи доставки.
Така също ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

В речника срещу думата мега  е написано: нещо голямо, а новата дума мол eмагазин т.е ние създадохме за Вас един голям магазин, в който да намерите много неща за себе си, за своите близки приятели и познати. Нека да бъде за Вас удоволствие да пазарувате в нашия MEGAMALLBG.COM И за да се случи това по-лесно, по-бързо и поднесено по интелигентен начин, ние създадохме за Вас този мега мол - като онлайн магазин  за  Вас – MEGAMALLBG.COM.

Ние обичаме и предпочитаме лесните и достъпни неща, ето защо при създаването на първата страница за бързи подаръци - MEGAMALLBG.COM, нашата главна идея бе сайтът да бъде достъпен за всеки и с  лесно откриваеми навигационни елементи, за да могат потребителите бързо да намерят търсения подарък. Със задоволяваща потребителя скорост на зареждане, логическа функционалност, техническа изправност и разбира се модерен външен вид.

MEGAMALLBG.COM е създаден от екип от креативни млади хора, които работят точно за този кратък момент, когато Вие или Ваш приятел, ще получите подаръка и ... ще последва усмивка ... прегръдка ... искрена благодарност. С нашите подаръци Вие ще си пожелавате повече от тези моменти, повече от този начин на живот.

Признайте си, че обожавате да получавате подаръци! Всеки обича това! С MEGAMALLBG.COM . Вие изпращате не само Вашият подарък, но и Вашите чувства!

Направете подарък за рожден ден, за имен ден, за абитуриентски бал, за годишнина, за сватба, за изповед, за извинение, за любов, от благодарност!

В сайта на MEGAMALLBG.COM  Вие ще откривате винаги оригинални и качествени идеи за подаръци, избрани от българския и световен пазар.

Стилни идеи за всяка възраст, настроение и повод – сребърна бижутерия – огърлици; гривни;  медальони; колиета Swarovski;  кутии за бижута; обициSwarovski; дамски и мъжки часовници; авторски картини; различно аранжирани букети; книги – романи, български автори, сентенции и наръчници, детски книжки и енциклопедии;  българска музика; сувенири; аксесоари - запалки Pierre Cardin, офис – аксесоари,  ваучери за подаръци; подаръци за мъже – часовници миниатюри; барометри; кораби; глобус бар; авто-продукти за вашата кола или за скъп приятел; аксесоари за вино; аксесоари за пури; визитници

Направете подарък с MEGAMALLBG.COM и няма да съжалявате! Направете го, защото това е най-лесният и сигурен начин, Вашият подарък ще пристигне на точното място, в точния час и ще бъде поднесен със същата любов, която Вие самите бихте дали на Вашите приятели! Направете го, защото ще подарите щастие на някого и ще промените живота му, та дори само за 60 секунди...

 

MEGAMALLBG.COM залага на точността, честността и доброто отношение!