БЪРЗА ПОРЪЧКА

20 декември 2021
6 декември 2021
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ ДОСТАВКА С ЕКОНТ 2021 ГОДИНА

Предстои най-вълшебното време от годината, а ние отново ще се погрижим подаръците ви да пристигнат навреме, за да зарадвате любимите си хора. В тази връзка ви споделяме празничния график на Еконт през декември.

прочети още
28 април 2021
РАБОТНО ВРЕМЕ ЕКОНТ МАЙСКИ ПРАЗНИЦИ

На 30 април (петък) всички офиси ще работят със съботно работно време 1, 3, 4, 6 и 24 май (събота, понеделник, вторник, четвъртък и понеделник) са почивни дни за Еконт

прочети още
15 декември 2020
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ДОСТАВКИ С ЕКОНТ 2020 ГОДИНА

Предстои най-вълшебното време от годината, а ние отново ще се погрижим подаръците ви да пристигнат навреме, за да зарадвате любимите си хора. В тази връзка ви споделяме празничния график на Еконт през декември. На 24 декември (четвъртък) и на 31 декември (четвъртък) всички офиси на Еконт в България ще работят до 13:00 часа. Почивни дни за нас са 25, 26 и 28 декември (петък, събота и понеделник), както и 1 и 2 януари (петък и събота).

прочети още
8 декември 2020
КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ ДОСТАВКИ

Уважаеми, клиенти Във връзка с увеличения обем поръчки за Коледните и Новогодишните празници Ви съобщаваме, че може да има забавяне на Вашите поръчки.Срокът на поръчките се удължава с около 7 дни за доставка . Ако поръчката Ви е бърза, моля да се свържете с нас на обявения телефон за да уточним по- бърза дата за доставка. Благодарим за разбирането.Желаем светли и благословени дни. Останете в къщи и бъдете здрави!

прочети още
23 юни 2020
БЪРЗА ПОРЪЧКА

Уважаеми клиенти, Тези от Вас, които избират да поръчат чрез Бърза поръчка при пазурване от сайта www.megamallbg.com. Трябва да уточним, че Бързата поръчка не означава приеоритетно изпълнение пред останалите клиенти. Вашата поръчка ще се изпълнена по реда на постъпването й. Ще се свържем с Вас за да уточним параметрите на доставка .Вие също може да ни потърсите на посочения имейл или по телефона. Желаем Ви приятно пазаруване в удобство и комфорт.

прочети още
20 март 2020
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И НЕКА СЛЪНЦЕТО И ПРОЛЕТТА ДА ДОНЕСЕ РАДОСТ И СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ НИ И В ДОМОВЕТЕ НИ! СКЪПИ КЛИЕНТИ УВЕРЯВАМЕ ВИ ЧЕ СМЕ ТУК ЗА ВАС! ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДОСТАВЯМЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ ДО ВСИЧКИ ТОЧКИ НА СТРАНАТА. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ПРАЗНУВАЙТЕ ПРАЗНИЦИТЕ В КЪЩИ, КАТО СПАЗВАМЕ ИЗИСКВАНИЯТА ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА КОМУНИКАЦИЯ ПРИ ОБЩУВАНЕ ЖЕЛАЕМ ВИ ДОБРО ЗДРАВЕ!

прочети още
13 февруари 2020
ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКИ ИЗВЪН ПРАЗНИЦИ

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ! ДОСТАВКИ ЩЕ БЪДАТ ПРАВЕНИ В РАМКИТЕ НА 48 ЧАСА. ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ.

прочети още
18 декември 2019
ЕКОНТ КОЛЕДНИ ДОСТАВКИ

ЕКОНТ РАБОТИ НА 24 ДЕКЕМВРИ РАБОТЯТ ОФИСИТЕ ДО 13 ЧАСА И УСЛУГА ТОЧЕН ЧАС ДО АДРЕС 27 ДЕКЕМВИ ДОСТАВКИ БЕЗ ПРИОТЕТ 28 ДЕКЕМВРИ С УСЛУГА ТОЧЕН ЧАС 30 ДЕКЕМВРИ ДОСТАВКИ БЕЗ ПРИОТЕТ 31 ДЕКЕМВРИ РАБОТЯТ ОФИСИТЕ НА ЕКОНТ ДО 13 ЧАСА

прочети още
10 декември 2019
ДОСТАВКИ НА ПОРЪЧКИТЕ ПО КОЛЕДА

Здравейте, В предв вид Коледните празници и увеличеният обем на пазуруващи. Онлайн магазина www.megamallbg.com не се ангажира с точна доставка до 24 часа. Всеки клиент ще бъде обслужен с възможно най-голяма бързина, така че да получи в срок поръчаните продукти. На всички клиенти желаем весели празници и приятно пазаруване на сайта

прочети още
22 юни 2017
НОВА ВИЗИЯ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН MEGAMALLBG.COM

Здравейте, Скъпи клиенти!

прочети още
30 юни 2017
НОВО ПАРТНЬОРСТВО СЪС SHOPMANIA.BG

Онлайн магазин MEGAMALLBG.COM стана партньор на SHOPMANIA.BG

прочети още