Vin Bouquet Сет аксесоари за вино "ROYAL" - 4 части

69,00 лв.
  • Марка: vin bouquet
  • Кат. номер: VB FI 024 SET
- +
добави в количката
Моля, изберете:
<p><span style="font-size: medium;"><em><strong style="font-size: large;">Сет аксесоари за вино "ROYAL" - 4 части</strong></em></span><br /><br />Размери на опаковката: 30 см/21 см/ 6см.<br />Тегло: 0,644 гр. <p><strong>Комплектът съдържа:</strong> <li>Тирбушон <li>Прибор за наливане <li>Тапа за вино + вакуум помпа <li>Охладител за бутилки<p/> <p>Производител: <strong>Vin Bouquet, Испания&nbsp;</strong>
Подробно описание

От незапомнени времена виното е символ на изтънчен вкус и изискани маниери, на благородство, стил и висока класа. Ето защо умението да изберете подходящо вино, да го поръчвате, да боравите с чашите и приборите е необходимо, за да усетите благородството на тази напитка и да превърнете консумацията ѝ в цял ритуал.

Сет аксесоари за вино "ROYAL" Ви предлага необходимия минимум, достатъчен да покажете елегантност и финес в сервирането на вино. Охладете виното до необходимата температура. Оставете охладителя за няколко часа в камерата и поставете бутилката в него. Той ще поддържа подходяща температурата на виното.

Забодете тирбушона в средата на тапата и започнете да навивате. Трябва да навлезе достатъчно, но не съвсем до края на тапата, за да можете да я извадите без да се натроши и без парченца от нея да попаднат във виното. Ако пък навиете недостатъчно тирбушона, рискувате тапата да се строши и да не успеете да я извадите от бутилката.

Приборът за наливане се поставя в гърлото на бутилката. Ролята му е да прецежда виното и да улеснява наливането му в чашите.

Ако все пак не успеете да изпиете цялата бутилка вино, можете да съхраните остатъка в хладилник. За целта затворете и обезвъздушете остатъка в бутилката, за да запазите максимално вкусовите качества и за да не поеме виното нежелани миризми. Лесно използваемата вакуумна помпичка ще премахне въздуха от отворената бутилка. Това ще предотврати оксигенацията и ще запази виното свежо за по-дълго време.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!