INNOLIVING Комплект за маникюр за пътуване

28,00 лв.
  • Марка: innoliving s.p.a
  • Кат. номер: INN - 031
- +
добави в количката
Моля, изберете:
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Комплект за маникюр за пътуване </strong></span></p> <p>LED светлина<br />Захранване: 2 бр. батерии АА (включени)<br />Размери: 13см/4см/3см<br /><strong>Комплектът съдържа:</strong></p> <li>1 бр. приставка конус за премахване на сухи кожички </li> <li>1 бр. приставка конус за оформяне </li> <li>1 бр. приставка конус за труднодостъпни ъчълчета и ръбчета, фино пилене и др.</li> <li>1 бр. полиращ диск</li> <li>2 бр. дискове за оформяне</li> <p><strong>Производител: INNOLIVING - Италия</strong></p>
Подробно описание

Комплектът за маникюр на INNOLIVING ще се превърне във Вашата тайна за винаги красив и добре изглеждащ маникюр. Направете своя уникален маникюр без особени усилия навсякъде и по всяко време.

Комплектът е снабден с 9 аксесоара – 7 сменяеми приставки, 1 нокторезачка и 1 прибор за избутване на кожичките. За да поставите желаната приставка към основния модул, просто го натиснете надолу. За да извадите приставката, просто я издърпайте нагоре.

С този комплект можете да направите всичко  необходимо за постигането на професионален маникюр и педикюр – премахване на мазоли и загрубяла кожа, скъсяване и полиране на нокти, премахване на кожички.

Необходим аксесоар на всяка дама, която желае да изглежда перфектно навсякъде и по всяко време!

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!