INNOLIVING Нощна лампа против комари

25,00 лв.
  • Марка: innoliving s.p.a
  • Кат. номер: MD-610
- +
добави в количката
Моля, изберете:
<p><strong>Нощна лампа против комари</strong><br /><strong>Технически данни:</strong><br />Копактни размери<br />Висока ефективност<br />Свети с мека светлина<br />Подходяща за всяко помещение<br />Не излъчва миризма и вредни субстанции<br /><span style="color: #ff0000;">Няма нужда от консумативи!<br /><span style="color: #000000;"><strong>Производител: INNOLIVING - Италия&nbsp;</strong></span></span></p>
Подробно описание

Борбата с комарите е едно от основните неща, които хората правят през лятото. Те са досадни, а могат да бъдат и опасни. Вече не е нужно да стоите в задушна стая или да се мятате неспокойно на леглото. Имаме решение на проблема.

Нощната лампа против комари е лесна за използване, компактна и ефективна. Тя работи, като с ултразвук прогонва комарите. Електронното излъчване на ултразвуци е недоловимо за човешкото ухо и безвредно за хората и домашните животни.

Това прави лампата подходяща за всяка стая в дома, включително детската. Разбира се, може да се ползва и в други помещения – мазето, гаража, офиса, търговски помещения и т. н. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!