Начини на плащане

Начини на плащане:

 

Наложен платеж (при доставка) - при доставката на стоката заплащате дължимата сума - стойността на стоката и куриерската услуга на куриера. Поръчката ще бъде изпълнена след потвърждение по телефона от клиента.

 

 

По банков път - можете да направите банков превод към сметката на Алфа Глобал ЕООД. При извършване на поръчка трябва да изберете опция плащане по банков път след което ще видите данните за извършване на превода. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на сумата - стойност на стоката и стойност на куриерската услуга. 

Инструкции за банков трансфер:

Име на банка: Райфайзен Банк

Име на бенефициент: Алфа Глобал ЕООД

Сметка номер: BG35RZBB91551024022719

BIC: RZBBBGSF

 

 

Чрез ePay.bg – Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Epay.bg. При избиране на този метод на плащане ще бъдете прехвърлени към страницата на Epay.bg където трябва да въведете потребителското си име и парола и да потвърдите плащането.Трябва да следвате всички стъпки за да бъдете върнати в страницата на MEGAMALLBG.COM и да се регистрира поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода в нашата банкова сметка. 

 

 

На каса на Easy Pay - при избор на този начин на плащане системата автоматично генерира код за плащане чрез Easy pay.

 

 

Paypal - Ако притежавате дебитна или кредитна карта издадена от Българска или международна банка, можете да платите през системата Paypal.