Vin Bouquet Охладител за бутилки с подвижен лентов термометър

21,00 лв.
  • Марка: vin bouquet
  • Кат. номер: VB FIE 108
- +
добави в количката
Моля, изберете:
<p><em><span style="font-size: medium;"><strong>Охладител за бутилки&nbsp;</strong> <p>Размери на опаковката: 18,5 см./14,7 см./2,2 см.<br />Тегло: 0,450 кг.<br />Подвижен лентов термометър&nbsp;<br />Скала с температура за сервиране на различни вина<br />Производител: <strong>Vin Bouquet, Испания</strong>
Подробно описание

Днес все повече хора с удоволствие отпиват вино с вкусната вечеря вкъщи, в ресторанта или на партита и приеми. Добре е да знаем обаче до каква температура трябва да бъдат изстудени бутилките с ароматната напитка.

Ако вие сте домакин и искате да се представите на ниво, а гостите ви или любимият човек очакват една прекрасна вечер, вижте каква температура на охлаждане е подходяща за избраното от Вас вино.

Леките червени вина са най-пивки и ароматни, когато са охладени при температура около 14-16 °C, а силните червени вина "обичат" 16-18°C. За белите вина са подходящи по-ниски температури. Сухите бели вина поднасяйте, охладени до температура 8-10°C, а силните бели вина охлаждайте до 10-12°C.

Имайте предвид, че по-топлото вино няма да позволи на гостите ви да се насладят на ароматните нотки, а само ще изрази недостатъците му.

За да избегнете този риск, поставете бутилката вино в охладител с елегантен дизайн. Гелът в него ще поддържа подходящата за сервиране температура в значително по-топлото помещение. Термометърът на охладителя ще Ви дава информация за температурата на бутилката в момента, а скалата ще Ви напомня подходящата за сервиране температура. 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!