INNOLIVING Портативна бебешка чанта за топла храна

29,00 лв. 39,00 лв.
  • Марка: innoliving s.p.a
  • Кат. номер: INN - 305
- +
добави в количката
Моля, изберете:
<p><span style="font-size: medium;"><strong> Портативна бебешка чанта за топла храна</strong></span> <p><strong></strong>12V щепсел за свързване към запалката на автомобил = 12V 11W/800-1000mA <p>Вграден термостат <p>Време за загряване: около 30-40минути
Подробно описание

Много практичен продукт, който съхранява температурата за дълго време благодарение на хидроизолационното фолио. Има джобче в което се прибира адаптера и комфортни дръжки с които може да се прикрепите към детска количка, чанта и др. Подходяща за всички стандартни бебешки шишета и бурканчета.
Начин на работа:
Напълнете бебешката бутилка с прясно приготвена храна и я затворете. Поставете бутилката в бебешката чанта за затопляне и затворете ципа на чантата. Свържете уреда към 12-волтова запалка на автомобил. Храната се затопля равномерно в рамките на 30-40 минути.
Идеалната температура за храни и напитки е около 37ºС (98ºF)
Важно! По време на затопляне, бебешките бутилки или контейнери за храна се нагряват по-бързо отколкото съдържанието в тях. Затова винаги проверявайте температурата на храната/напитката, преди да я дадете на детето си. Ако храната/млякото е твърде горещо, изчакайте няколко минути, докато се охлади малко. Във всеки случай, винаги трябва да проверявате температурата на храната преда нахраните детето си.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!